Gratis webbinarier

Gratis webbinarier som håller dig uppdaterad på vad som fungerar just nu och nya trender inom digital marknadsföring, affärsutveckling, marketing automation m.m.

Inspelningar av ett urval av tidigare webinar

CRM - enklare än vad du tror!

CRM betyder Customer Relationship Management och är en strategi för att att skapa och upprätthålla kontakter.

Ett modernt och digitalt CRM-system är ett kundsystem som kan arbeta för dig: 
organisera dina kontakter, följa upp, boka möten, håll koll på vart i kundresan kontakten befinner sig, skicka offerter & fakturor, gör segmenterade e-postutskick som är personliga & relevanta, skapa landningssidor och få in nya leads m.m.

I vårt webinar berättar vi om möjligheten att testa Keap gratis och få ett riktigt bra erbjudande om du väljer att börja prenumerera på tjänsten senast den 30 december 2019.

Jag vill se inspelningen

7 tips för att skapa din contentplan för 2020

Nu är vi snart inne i ett nytt år och det är dags att planera vad, vart och när du ska publicera content 2020. Under vårt webinar går vi igenom 7 tips för att skapa din contentplan för 2020.

Jag vill se inspelningen

Marknadsför, sälj och leverera dina onlinekurser med Kajabi

Under vårt webinar visar vi hur Kajabi kan boosta din business genom att hjälpa dig att marknadsföra, sälja och leverera dina onlinekurser.

Jag vill se inspelningen

Automatisera din marknadsföring & försäljning med molntjänsten Keap

Under vårt webinar visar vi hur Keap kan boosta din business genom att automatisera din marknadsföring och försäljning.

Jag vill se inspelningen

6 nycklar till att skapa kontakt

Seth Godin, författare av boken Permission Marketing, säger åt oss att inte störa personer med marknadsföringsbudskap utan istället börja konvertera främlingar till vänner genom att ge ett värde och vänner till kunder genom att få tillåtelse från dem att erbjuda dem våra tjänster (och produkter).

Under vårt webinar går vi igenom våra 6 nycklar till att skapa kontakt för att konvertera främlingar till vänner och vänner till kunder.

Jag vill se inspelningen

Blogga smartare som tjänsteföretagare

Att blogga regelbundet är ett bra sätt att positionera dig och din business för att attrahera fler och bättre kunder. Under vårt webinar berättar vi om hur du kan blogga smartare med ett systematiserat arbetssätt så att du kan publicera blogginlägg regelbundet på kortare tid utan att stressa.

Jag vill se inspelningen

7 Facebook tips för tjänsteföretagare

Facebook är en av världens mest använda sociala medier. Här görs många köpbeslut varje dag. Därför är det viktigt att vara närvarande där om dina kunder är där. Under vårt webinar delade vi med oss av 7 Facebook tips för tjänsteföretagare som passar bra för att kommunicera med leads och kunder på flera ställen under kundresan.

Jag vill se inspelningen

Facebook LIVE

Följ med bakom kulisserna för att se hur vi använder Facebook LIVE på Pixpro.

Facebook LIVE är en marknadsföringsstrategi som vi använder regelbundet för att kommunicera med våra leads och kunder på flera ställen i kundresan.

Jag vill se inspelningen

Hålla kontakt strategin

Hur du ska hålla kontakten med dina befintliga kunder regelbundet för att bygga förtroende och skapa en ännu bättre relation, så att de tar kontakt med just dig när de behöver hjälp.

Jag vill se inspelningen

Hur du ska nätverka effektivt

Om du säger "Nätverka? Usch!", så kan du vara lugn. Med våra 3 enkla nycklar nätverkar du som ett proffs även om du tidigare tyckt att det varit obehagligt.

Jag vill se inspelningen

Röda mattan policyn®

Upptäck kundfiltreringssystemet som hjälper dig att bara arbeta med personer som är rätt för dig.

Jag vill se inspelningen

7 steg för att skapa en ONLINEKURS som dina kunder vill köpa.

Boosta din business och lär dig hur du skapar din egen onlinekurs med vår 7-stegs metod. Det är betydligt enklare för dig att planera, producera och sälja din kurs när du har en plan att jobba utifrån.

Jag vill se inspelningen

Få kontakt med dina potentiella kunder i publiken

Webbinariet är toppen för dig som efter föreläsningen vill sälja in något t.ex. andra föreläsningar, workshops, coaching, böcker, onlinekurser eller liknande.

Jag vill se inspelningen

Följ upp dina kontakter och få fler kunder

Hinner du inte eller orkar du inte följa upp? Det är ett stort problem då det idag krävs 12-15 uppföljningstillfällen för att få en affär. Vi visar dig i detta webbinarie tre nycklar som behövs för att få fler prospekts att bli kunder.

Jag vill se inspelningen

Vill du se alla våra webbinarie inspelningar?

Skapa ett kostnadsfritt konto så kan du ta del av ett urval av våra tidigare webbinarier. Vi kommer också att skicka dig inbjudan till nästa LIVE webbinarie.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.