Gratis webbinarier

Gratis webbinarier som håller dig uppdaterad på vad som fungerar just nu och nya trender inom digital marknadsföring, affärsutveckling, marketing automation m.m.

Kommande webbinarier

7 Facebook tips för tjänsteföretagare

2019-10-24 kl. 11:00-11:30

Facebook är en av världens mest använda sociala medier. Här görs många köpbeslut varje dag. Därför är det viktigt att vara närvarande där om dina kunder är där. Under vårt webinar delar vi med oss av 7 Facebook tips för tjänsteföretagare som passar bra för att kommunicera med leads och kunder på flera ställen under kundresan.

Anmäl dig här

Inspelningar av ett urval av tidigare webbinarier

Facebook LIVE

Följ med bakom kulisserna för att se hur vi använder Facebook LIVE på Pixpro.

Facebook LIVE är en marknadsföringsstrategi som vi använder regelbundet för att kommunicera med våra leads och kunder på flera ställen i kundresan.

 

Jag vill se inspelningen

Hålla kontakt strategin

Hur du ska hålla kontakten med dina befintliga kunder regelbundet för att bygga förtroende och skapa en ännu bättre relation, så att de tar kontakt med just dig när de behöver hjälp.

Jag vill se inspelningen

Hur du ska nätverka effektivt

INSPELNING FRÅN DEN 2 SEPTEMBER

Om du säger "Nätverka? Usch!", så kan du vara lugn. Med våra 3 enkla nycklar nätverkar du som ett proffs även om du tidigare tyckt att det varit obehagligt.

 

Jag vill se inspelningen

Röda mattan policyn®

Upptäck kundfiltreringssystemet som hjälper dig att bara arbeta med personer som är rätt för dig.

 

Jag vill se inspelningen

7 steg för att skapa en ONLINEKURS som dina kunder vill köpa.

Boosta din business och lär dig hur du skapar din egen onlinekurs med vår 7-stegs metod. Det är betydligt enklare för dig att planera, producera och sälja din kurs när du har en plan att jobba utifrån.

Jag vill se inspelningen

Få kontakt med dina potentiella kunder i publiken

Webbinariet är toppen för dig som efter föreläsningen vill sälja in något t.ex. andra föreläsningar, workshops, coaching, böcker, onlinekurser eller liknande.

Jag vill se inspelningen

Följ upp dina kontakter och få fler kunder

Hinner du inte eller orkar du inte följa upp? Det är ett stort problem då det idag krävs 12-15 uppföljningstillfällen för att få en affär. Vi visar dig i detta webbinarie tre nycklar som behövs för att få fler prospekts att bli kunder.

Jag vill se inspelningen

Vill du se alla våra webbinarie inspelningar?

Skapa ett kostnadsfritt konto så kan du ta del av ett urval av våra tidigare webbinarier. Vi kommer också att skicka dig inbjudan till nästa LIVE webbinarie.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.