Personuppgiftspolicy

Vi på Pixpro Stockholm AB tar hantering om personuppgifter på största allvar. Detta dokument om vår policy om personuppgifter förklarar hur vi ser på personuppgifter, hur vi hanterar dem och hur det påverkar dig som användare av vår webbsajt.

Med du menas dig som deltagare i och användare av pixpro.net / pixproacademy.net webbsajterna. Med vi och vår menas Pixpro Stockholm AB. Med vår webbsajt menas pixpro.net och pixproacademy.net.

1 – Vad gör vi med din information?
När du köper något från vår webbsajt, som en del av köp- och säljprocessen, samlar vi in personlig information som du ger oss som t.ex. namn, företagsnamn, adress, telefonnummer och e-postadress. Det möjliggör för oss att både leverera de tjänster och produkter som du köpt och erbjuda support.

När du besöker vår webbsajt, får vi automatiskt tillgång till din dators IP-adress som ger oss information om vilken webbläsare du använder, operativsystem och skärmstorlek vilket ger oss möjlighet att förbättra användarupplevelsen för alla våra användare.

E-postmarknadsföring: Med ditt medgivande, skickar vi dig e-post om våra tjänster & produkter, kostnadsfritt och premium material (så som bloggar, videofilmer, arbetsböcker, white papers etc) och även olika events (så som webinarier, frukostseminarier etc). Vi använder oss av marketing automation lösningen Infusionsoft som följer ditt engagemang i våra utskick (öppna, vidarebefodra, ladda ned, klickar på etc).

2 - Medgivande
När du lämnar personlig information för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, lägger en order, arrangerar för leverans av en produkt eller tjänst, anser vi att du har medgivit att vi samlar in det och använder det för specifika anledningar. Om vi frågar efter din personliga information för ett annat skäl ( så som prenumerant på någon av våra e-postutskick och annan marknadsföring) frågar vi dig om ditt medgivande och ger dig möjlighet att ta tillbaka ditt medgivande. Du kan ta tillbaka ditt medgivande när som helst genom att klicka på länken “unsubscribe” alt “avsluta prenumeration” som finns i varenda e-post som vi skickar i form av e-postmarknadsföring till dig. Du kan också höra av dig till oss när som helst till [email protected] eller skicka ett brev till Pixpro Stockholm AB, Rosenlundsgatan 54 3tr, 118 63 Stockholm, Sweden.

3 – Avslöjande
Vi kan avslöja din personliga information om vi måste enligt gällande lagar och regler.  Eller, om vår verksamhet och/eller webbsajt blir uppköpt eller går ihop med ett annat företag, kan din information bli överförd till de nya ägarna så att de kan fortsätta att sälja och support våra produkter och tjänster.  

VIKTIGT: Vi säljer inte & hyr inte ut din personliga information till någon tredje part.

4 – Datalagring
Vår e-handel driftas av Shopify & Kajabi med en integration till vårt CRM system Infusionsoft. Betalningsväxeln vi använder oss av är Stripe. Dessa företag ger oss tillgång till en e-handelslösning som ger oss möjlighet att sälja och leverera våra produkter och tjänster till dig. Dina uppgifter lagras av Shopify, Kajabi, Stripe och Infusionsoft. De lagrar din data på säkra servrar bakom brandväggar. Om vi skickar fakturor till dig gör vi det via Fortnox. Dina uppgifter i vårt faktureringssystem ligger lagrade på Fortnox säkra servrar bakom brandväggar.

 Vår websajt är baserad på Joomla! CMS och i denna databas lagras även dina användaruppgifter i form av användarnamn, namn och e-post för att kunna logga in i våra tjänster och hämta våra produkter. Vår websajt driftas av ett svenskt hostingföretag med höga krav på säkerhet. När du blir kund hos oss kommer du också få tillgång till projektsystemet Basecamp där vi kommunicerar kring de tjänster och produkter du har köpt.  Basecamp lagrar dina uppgifter och vår kommunikation på deras säkra servrar bakom brandväggar. Vårt CRM system Infusionsoft är integrerat med Facebook för att hålla våra CRM retargeting kampanjer uppdaterade.

5 – Tredjeparts-tjänster
Generellt  kan man säga att de tredjeplats tjänster vi använder endast samlar in och använder information som behövs för att tillåta dem att leverera de tjänster som vi anlitat dem för. Men vissa tredjeparts-tjänster, som t.ex. betalningslösningar har deras egna personuppgiftspolicys som gäller för deras tjänster. Vi rekommenderar att du tar del av deras personuppgiftspolicys så att du får en bra uppfattning om hur de hanterar dina uppgifter. Tänk på att vissa av våra tredjeparts-leverantörer befinner sig i andra länder än kanske både du och vi. Så om du bestämmer dig för att slutföra ditt köp genom att använda någon av våra tredjeparts-leverantörer, kommer insamlingen av din information att gälla under deras lagar & regler i det område de verkar. När du lämnar vår webbsajt till en tredjeplats leverantörs webbsajt är du inte längre bunden av våra personuppgiftspolicy.

Länkar: När du klickar på länkar på vår webbsajt, kan de länka till andra sajter. Vi är inte ansvariga för de personuppgiftspolicys som gäller för andra sajter och du uppmanas att läsa deras personuppgiftspolicys.

6 – Säkerhet
För att säkra din personliga information, tar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschens “best practices” för att säkerställa att vi inte tappar bort, felaktigt använder, ger access till, avslöjar, ändrar eller förstör dina personuppgifter.

7 – Kakor
Pixpro använder sig av kakor för att ge en mer personifierad användarupplevelse för våra användare och kunder. Till exempel, vi använder kakor för att kunna logga in på sajten och även spara sina användarnamn och lösenord om de vill så att de slipper skriva in dem på nytt vid varje besök. Vi använder också kakor för att hålla reda på statistik som vart våra besökare kommer ifrån och för att mäta prestandan på webbsajten. Vi använder oss av kakor från Google, Infusionsoft, Shopify och TagAVisit och Joomla. Vi använder oss av kakor från Facebook och Google för att kunna utnyttja retargeting för personanpassad och riktad uppföljning.

8 – Ändringar av denna personuppgiftspolicy
Vi kommer regelbundet att uppdatera denna personuppgiftspolicy för att spegla ev. ändringar i hur vi behandlar personuppgifter.  Ändringar sker så fort vi har publicerat ändringarna på webbsajten. Om vi gör väsentliga ändringar kommer vi att informera dig om dessa.

Frågor och kontaktuppgifter
Om du vill ha tillgång till, ändra, justera eller radera någon personlig information som vi har om dig, lämna in ett klagomål eller helt enkelt vill ha mer information kontakta oss på [email protected] eller skicka ett brev till Pixpro Stockholm AB, Rosenlundsgatan 54 3tr, 118 63 Stockholm, Sweden.