Skapa din contentplan för 2020

Du kommer att få lära dig vårt arbetssätt för att ta fram & kontinuerligt publicera innehåll i rätt kanaler som engagerar och konverterar prospekt till kunder. Och inte bara det utan vi planerar också vad du ska ta fram för content när de blivit kunder för att skapa en känsla av wow och bibehålla relationen.

Under workshopen kommer vi att djupdyka i processen för att brainstorma fram relevant content för din idealkund, bestämma vilka kanaler vilket content ska publiceras, när det ska publiceras och vem som ska publicera det. 

Vi tittar på hur du redan innan du publicerar ditt content ska bestämma dig för hur du ska följa upp resultatet och mäta framgång.

När du deltar på denna workshop kommer du att få informationen, strategierna och verktyg så att du kan skapa din contentplan för 2020.

Fakta

Datum: 2020-01-27 kl. 19-21 Pris: 1.900 kr exkl. moms (Ingår i Business Heroes Academy utan kostnad)

Det här ingår

När du anmäler dig till vår online workshop kommer du att få mer information om hur du deltar till den mailadress som du uppger vid anmälan.

Online workshop LIVE

Workshopen sker online via Zoom så du kan använda smart telefon, platta eller webbläsare på en dator för att delta. Internetuppkoppling krävs. Länk till Zoom skickas till dig via mail. Du väljer själv om du vill delta med bild och ljud. Annars kommunicerar du enkelt med Sarah och deltagarna via gruppchatten i Zoom.

Arbetsmaterial

Du får tillgång till en contentplan i Excel och Google Spreadsheet.

Access till inspelningen

Du har tillgång till inspelningen under 30 dagar för att få ännu mer behållning av workshopen. Passar dig som inte kan delta live eller vill repetera hela eller delar av workshopen.

Boka din plats på vår workshop

Välj att endast anmäla dig till vår workshop eller välj att bli medlem i Business Heroes Academy där vår workshop ingår och mycket mer ...

WORKSHOP ONLINE

1.900 kr

exkl. moms

Online Workshop - Skapa din contentplan 2020

Online kursen - BliFullbokad

Online träffar - 2 ggr/mån 

Online workshop - 1 ggr/mån

Online grupp

Unika erbjudanden

BOKA

BUSINESS HEROES ACADEMY

1.583 kr/mån

exkl. moms

Online Workshop - Skapa din contentplan 2020

Online kursen - BliFullbokad
(värde 9.900 kr)

Online workshop - 1 ggr/mån 
(värde 1.900 kr/st)

Online träffar - 2 ggr/mån

Online grupp

Unika erbjudanden

LÄS MER OM BUSINESS HEROES ACADEMY
Denna workshop ingår utan kostnad när du är medlem i vår entreprenörsskola för tjänsteföretagare - Business Heroes Academy. Är du medlem så kommer du att få ett mail med information hur du tar del av vår workshop och behöver inte anmäla dig här.
Vill du bli medlem i Business Heroes Academy? Klicka på länken ovan för att läsa mer och anmäla dig.

OM WORKSHOPLEDAREN

Om Sarah

Sarah Watz har mer än 20 års erfarenhet av att driva bolag och har haft förmånen att få hjälpa 10.000+ personer från hela världen med digitala strategier.

Sarah är en internationell talare och panelist som blivit anlitad för events i ett 30-tal olika städer i Asien, Afrika, Europa, Nordamerika och Sydamerika.

Om Pixpro

Vi utbildar entreprenörer och småföretagare som säljer tjänster i hur de kan bli fullbokade. Vi erbjuder entreprenörsskolan för tjänsteföretagare - Business Heroes Academy, onlinekurser, enskild rådgivning och smarta system anpassade för småföretagare.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.