12.375 kr (9.900 kr exkl. moms)

Läs vår Integritetspolicy

 

 

Beställ BliFullbokad Arbetsbok med 130 fördjupande frågor och uppgifter.

Pris: 500 kr exkl. moms (625 kr inkl. moms)

 

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in
Mbthzo1oqa6id98t2hmf blifullbokad video checkout

BliFullbokad - Självstudiekursen

Det är nära nu... Fyll i dina uppgifter och klicka på Slutför min betalning så får du tillgång till kursen inom några minuter.

Pris: 9.900 kr exkl. moms (12.375 kr inkl. 25% moms)

Sagt om kursen ...

Utbildningen var värd varenda krona. Jag fick så mycket för priset, även om jag kände igen det mesta av vad jag borde göra. Peter Watz var otroligt engagerad och verkligen generös med sina förslag och idéer på hur jag borde jobba smartare. Jag har äntligen börjat blockera tid i schemat, för att inte ha fulltids­beläggning med inbokade kunder. Jag behöver ju frigöra tid till annat också. Jag ökade min omsättning med 34 % kvartal 2 mot samma kvartal året innan.

Camilla Westling

Jag var med och rekommenderar den varmt, har fått massvis med information och tips om hur jag kan skapa förtroende och få fler kunder. Nu behöver jag inte ta lågt betalda uppdrag från andra massageföretag utan kan lägga min tid på att marknadsföra mig och mitt eget företag och kan kommunicera värdet på mina behandlingar så att jag kan ta såpass mycket betalt att jag kan leva på mitt företag. Gör det du också!

Johan Arnkil