Logo
I och med COVID-19 hålls denna workshop ONLINE tillsvidare.

Förenkla ditt företagande genom ett smartare sätt att hantera dina kontakter med Keap Pro CRM

Boka din gratis plats

Testa Keap Pro CRM
- helt kostnadsfritt

Keap organiserar din kundinformation och det dagliga arbetet på ett ställe, vilket frigör dig från repetitiva uppgifter.

Letar du efter ett system som kan hålla ordning på alla dina kontakter, som hjälper dig att följa upp och få fler affärer? Isåfall borde du titta närmare på Keap Pro.

Keap är ett CRM system som hjälper dig med att jobba mer strukturerat och automatiserat. Keap är byggt för småföretagare med funktioner som passar mindre tjänsteföretagare och har en prislapp som är anpassad för de små företagen.

Om du vill testa på om Keap Pro är något för dig så erbjuder vi en kostnadsfri plats på vår Keap Online Workshop, med introduktion och utbildning i Keap Pro (värde 5.000 kr exkl. moms). OBS! Ett begränsat antal platser finns. 

Du får tillgång till ett kostnadsfritt Keap Pro konto som du arbetar aktivt i under vår workshop. Du får insikt i hur du ska använda Keap för att organisera dina kontakter, få in nya kontakter via webbformulär, sätta upp din säljprocess m.m.

Efter vår workshop har du en bättre förståelse för vad Keap kan göra för dig och ditt företag. Vill du där och då uppgradera det gratis konto som du har haft tillgång till under workshopen till ett betalande konto får du ett erbjudande att uppgradera till ett betalande abonnemang. Du behåller då allt i din Keap som du gjort. Du kan läsa mer om erbjudandet på Keap Pro här med funktioner, priser, startpaket etc.

DELTA PÅ KEAP WORKSHOP UTAN KOSTNAD

Boosta din business 

Under en eftermiddag får du en insikt i möjligheterna med Keap Pro och arbetar praktiskt i din Keap med handledning av oss som är Certifierade Keap Partners. 

Välj det tillfälle som passar dig bäst:

Fler datum släpps inom kort.

Tid: 13-17. Vi kommer att ta bensträckare och pauser.

Plats: Online via Zoom (länk skickas till dig i bekräftelsemailet). 

Värde: 5.000 kr exkl. moms

BOKA DIN PLATS GRATIS
Placeholder Image

TIDIGARE WORKSHOP DELTAGARE

 
 
 
 

UNDER WORKSHOPEN SÅ KOMMER VI ATT GÅ IGENOM

DASHBOARD

Vi går igenom vad du hittar på din startsida och hur översikten fungerar för att ge dig en bra bild på vad som pågår just nu.

Placeholder Image
Placeholder Image

KONTAKTER 

Vi går igenom hur du kan registrera kontakter och hur du kan arbeta med kommunikation, uppgifter och anteckningar på kontaktkortet för att samla all information om kontakten på ett ställe.

ONLINEKALENDER 

Vi går igenom hur du lägger upp egna typer av bokningar och bokningslänkar så att du kan börja låta dina kontakter boka möten med dig. Om du har Google Calendar så visar vi hur du integrerar din kalender med Keap.

Placeholder Image
Placeholder Image

PIPELINE 

Vi går igenom hur du lägger upp din egna säljprocess för att hålla koll på dina affärsmöjligheter och hur du kan automatisera delar av den.

E-POST 

Vi går igenom hur du integrerar din mail (om du har outlook.com eller Google Apps). Du får även lära dig hur du skickar automatiska e-post för att t.ex. följa upp. 

Placeholder Image
Placeholder Image

FORMULÄR ATT LÄGGA PÅ DIN HEMSIDA 

Vi går igenom hur du skapar formulär och hur du lägger dem på din hemsida så att du kan få in nya leads. Vi visar också hur du gör för att automatiskt följa upp de som registrerar sig.

Placeholder Image

Jag tyckte denna workshop var super!

Keap är lättöverskådligt för en som inte jobbat i ett CRM system förut. 

Att vi också var en mindre grupp gjorde att man lätt kunde ställa frågor och få klarhet och därmed hänga med i alla steg smidigt.

Både Sarah och Peter är väldigt sympatiska och duktiga vilket givetvis höjde upplevelsen på workshopen.

Jag ser fram emot att djupdyka in i Keap nu! 🙂

Jeanette Carleson, Transformational NLP Master Coach, Föreläsare

Anmäl dig här

Keap Pro passar bäst dig som erbjuder tjänster. Du kan t.ex. vara coach, föreläsare, ekonom, revisor, jurist, fotograf, konsult, mäklare, naprapat, massör, kiropraktor eller ha ett annat tjänsteyrke.

Välj det tillfälle som passar dig bäst. Vi har ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

Fler datum släpps inom kort.

OBS! Erbjudandet gäller inte dig som redan har en prenumeration på Keap Pro.

Det är vi som håller Keap Online Workshop

Vi driver Pixpro och är Keap Certified Partners i Sverige. Vi har hjälpt 100+ företag att komma igång med Keap & Infusionsoft sedan 2014.

Med mer än 20 års erfarenhet (var) av att driva företag, jobba med affärsutveckling, försäljning, marknadsföring och kommunikation. Tillsammans har vi en bred och djup kunskap, både bra och dåliga erfarenheter på vad som funkar och inte funkar idag och är ständigt uppdaterade i internationella trender inom området som också kommer till vår marknad här i Sverige.

Både Peter och Sarah föreläser och utbildar entreprenörer både i Sverige och internationellt. Hittills har vi haft förmånen att få hjälpa 10,000+  entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier.

Och nu vill vi gärna hjälpa dig med.

Peter  & Sarah Watz

Placeholder Image