Workshop: Skapa din kundresa

Boosta din business och lär dig hur du designar din kunds inköpsresa med vår 9-stegs metod Livscykelmarknadsföring®. Det är betydligt enklare för dig att få ut ditt budskap om vad du gör, få fler nöjda kunder och rekommendationer när du har en strategisk kundresa.

Boka din plats
 

Förenkla din business med din kundresa

Under denna online workshop går jag igenom hur du designar din kunds inköpsresa och vad du kan göra för att stödja den med kommunikation, rutiner, processer och system. 

När du har en kundresa så är det mycket enklare att driva din business. När du arbetar efter en bestämd plan för hur du arbetar med marknadsföring, prospektering, sälj och leverans är det lättare att se vad som fungerar och inte fungerar. Vad du ska lägga din tid på, mer eller mindre. Vad du kan delegera, anlita någon för eller automatisera. Den form av kontroll och mätbarhet brukar ge ett lugn som kan behövas i en entreprenörs ofta hektiska vardag. Dessutom kommer du att spara tid & resurser eftersom du gör aktiviteter du vet stödjer kundresan och därmed driver företaget framåt.

Under workshopen går jag igenom vår 9-stegs modell och du får en arbetsbok som du arbetar med under workshopen. Målet är att du ska ha en god förståelse hur du ska designa din kundresa och att du har kommit en bra bit på vägen redan under workshopen. Du kan läsa om de nio stegen nedan.

Intressera & Engagera 

Lär dig hur du identifierar dina ideal kunder, hur/vad/vart du fångar deras uppmärksamhet och hur du får deras kontaktinformation på ett GDPR säkert sätt så att du kan fördjupa relationen med dem genom en hålla kontakten strategi. 

Utbilda & Sälj

Lär dig hur du kan fördjupa dina relationer med dina kontakter genom att utbilda dem i vad du gör och vad du gör annorlunda än andra när du löser deras problem eller uppfyller deras behov. Lär dig hur du kan fånga upp när det är rätt tid att komma med ett erbjudande som de inte kan motstå.

 

Leverera & wow:a

Idag räcker det inte med att leverera rätt tjänst eller vara på tid och rätt pris. Idag behöver vi överträffa förväntan. Lär dig hur du kan wow:a dina kunder, få dem att efterfråga mer och rekommendera dig till sitt nätverk och vänner.

 

Om Sarah

Sarah Watz har mer än 20 års erfarenhet av att driva bolag och har haft förmånen att få hjälpa 10.000+ personer från hela världen med digitala strategier.

Sarah är en internationell talare och panelist som blivit anlitad för events i ett 30-tal olika städer i Asien, Afrika, Europa, Nordamerika och Sydamerika.

 

Om Pixpro

Vi utbildar entreprenörer och småföretagare som säljer tjänster i hur de kan bli fullbokade. Vi erbjuder online kurser, masterminds och smarta system anpassade för småföretagare.

Fakta

Datum: Nästa tillfälle är ej inbokat ännu Pris: 1.900 kr exkl. moms.

Det här ingår

När du anmäler dig till vår online workshop kommer du att få mer information om hur du deltar till den mailadress som du uppger vid anmälan.

Online workshop LIVE

Workshopen sker online via Zoom så du kan använda smart telefon, platta eller webbläsare på en dator för att delta. Internetuppkoppling krävs. Länk till Zoom skickas till dig via mail.

Arbetsbok

Du får en arbetsbok i PDF-format på engelska. I arbetsboken finns övningar och exempel som gör att det är smidigt för dig att dokumentera nuläget och skapa en plan framåt.

Access till inspelningen

Du har tillgång till inspelningen under 30 dagar för att få ännu mer behållning av workshopen. Passar dig som inte kan delta live eller vill repetera hela eller delar av workshopen.

"AHAA känsla efter två timmar med Sarah! Allt blev mycket lättare att ta till sig då innehållet var uppdelat i olika segment."

Peter Ahlstedt
Entreprenör, Hockeykarnevalen, Fotbollskarnevalen, Hakafood, m.m.
Close

50% klart

När du anmäler dig till väntelistan hör vi av oss till dig när vi satt nästa datum. Du förbinder dig inte att gå vid nästa tillfälle.