BUSINESS HEROES ACADEMY

Ett medlemskap i Business Heroes Academy utvecklar dig och ditt företag inom marknadsföring, affärsutveckling, struktur och försäljning (även om vi inte kallar det för sälj). En entreprenörsskola helt enkelt!

 

Resultat du kan förvänta dig 

Resultatet du kan få när du har gått kurserna som ingår i Business Hero Academy, deltagit på online träffarna och i diskussionerna i online gruppen och framförallt använder dig av din kunskap är:

  • fler kunder
  • bättre kunder
  • mer betalt
  • bättre fokus
  • strukturerat arbetssätt
  • mindre stress
  • mer tid över till det du brinner för 

Mest av allt, som medlem i Business Heroes Academy, kommer du att få självförtroendet och kunskapen att driva din business på ett sätt som attraherar rätt kunder och fler kunder så att du kan hjälpa fler med dina tjänster.

Det här ingår i Business Heroes Academy

BliFullbokad.nu kursen

BliFullbokad.nu baserar sig på den amerikanska boken Book Yourself Solid skriven av Michael Port. BliFullbokad.nu är översatt och anpassade till den svenska marknaden och passar nästan alla tjänsteföretag.

Du kan lära dig hur just du ska göra för att få fler kunder utan att bli en säljare. 

Konceptet är uppdelat på 16 delar uppdelat på 4 moduler.

Du får tillgång 12 timmars inspelat material uppdelat på ett 80-tal filmer. Varje film är mellan 30 sekunder och 25 minuter och till varje modul finns det arbetsuppgifter.

BliFullbokad.nu - Modul 1

De här grundprinciperna hjälper dig att ge dig mer energi så att du gör ditt bästa arbete, du kommer att känna dig starkare och mer inspirerad, du får en djupare relation till dina kunder, du kommer att känna sig framgångsrik och självsäker eftersom du vet att ditt arbete är betydelsefullt och kan förändra andra människors liv.

BliFullbokad.nu - Modul 2

I den här modulen går vi igenom hur du blir en förebild inom din bransch. Du får strategier för att skapa förtroende och trovärdighet så att du kan bygga starkare relationer till dina potentiella kunder. Dessutom lär du dig en sak som är ännu viktigare. Tycker dina potentiella kunder om dig? Faktum är att om du inte är omtyckt så spelar allt annat ingen roll. Här får du tipsen, tricksen och hemligheterna som får kunderna att gilla dig.

BliFullbokad.nu - Modul 3

De flesta tjänsteföretagare gör misstaget att sätta ungefär samma pris som sina kollegor i branschen, eller helst lite lägre. Man vill ju inte ha ett så högt pris att kunderna inte har råd, eller hur? Men hur vet vi vad kunderna har råd med, egentligen? Det viktiga när du sätter pris är hur du värderar dig själv. Om du inte sätter högt värde på dina tjänster så kommer inte dina kunder att göra det heller. Det lättaste i hela den här processen är det supersimpla bokningsamtalet där du ställer fyra enkla frågor som får kunden att vilja boka dig.

BliFullbokad.nu - Modul 4

Det är nu som du kan börja marknadsföra dig. Men bara om du redan gått igenom de tre första modulerna. De är avgörande innan du börjar marknadsföra dig. Det är nu vi börjar arbeta med att ge dig och ditt företag uppmärksamhet som sedan gör att dina potentiella kunder kommer att testa din grund, bygga relation och förtroende för att sedan granska ditt pris och när förtroendet stämmer överens med priset på din tjänst så kommer kunden att inleda det supersimpla bokningssamtalet.

Dessutom får du tillgång till ...

Onlineworkshoppar

I vår digitala plattform Business Heroes Academy får du tillgång till våra  onlineworkshoppar som kompletterar eller fördjupar sig i delar i BliFullbokad konceptet. Kan du inte vara med live får du tillgång till inspelningen.

Onlineträffar

Vi träffas över webben varannan vecka. Varje träff inleds med en kort föreläsning i affärsutveckling, digitalisering, personlig utveckling, marknads­föring eller verksamhets­­utveckling. Därefter diskuteras frågor och funderingar som medlemmarna på samtalet vill prata om.

Onlinegrupp

Du får tillgång till en eller två Facebook grupper utifrån din medlemskapsnivå.  Där samverkar du med andra entreprenörer som delar många av de utmaningar du har. Vi delar erfarenheter, idéer och kunskap för att bidra till effektivare kommunikation och lönsammare affärer.

Vad ingår i de olika nivåerna?

Här ser du en översikt av vad som ingår i de olika nivåerna av Business Heroes.

  Business Heroes Community   Business Heroes Academy
Se livesändningar av våra onlineträffar JA   JA
Tillgång till inspelningar av onlineträffar -   JA
Aktivt delta i diskussionerna i våra onlineträffar -   JA
Onlinekursen - BliFullbokad -   JA
Onlineworkshoppen - Designa din kundresa -   JA
Onlineworkshoppen - Ta fram din avatar (idealkund) -   JA
Kommande onlinekurser och onlineworkshoppar -   JA
Facebook gruppen för Business Heroes Community JA   JA
Facebook gruppen för Business Heroes Academy -   JA
Unika erbjudanden för Business Heroes Community JA   JA
Unika erbjudanden för Business Heroes Academy -   JA

Det är vi som driver Business Heroes Academy

Vi ser fram emot att få välkomna dig som medlem i Business Heroes Academy och få lära dig i hur du ska göra för att bli fullbokad som tjänsteföretagare.

Och inte bara det utan tjäna mer pengar, jobba färre timmar och ta ut en rejäl semester.

Med mer än 20 års erfarenhet (var) av att driva företag, jobba med affärsutveckling, försäljning, marknadsföring och kommunikation. Tillsammans har vi en bred och djup kunskap, både bra och dåliga erfarenheter på vad som funkar och inte funkar idag och är ständigt uppdaterade i internationella trender inom området som också kommer till vår marknad här i Sverige.

Både Peter och Sarah föreläser och utbildar entreprenörer internationellt. Hittills har vi haft förmånen att få hjälpa 10,000+  entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier.

Och nu vill vi gärna hjälpa dig med.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.