Boosters by Pixpro

Boosta din business med våra färdiga mallar för processer och workflows som vi tagit fram utifrån best practice efter att ha levererat 100-tals olika arbetsprocesser och rutiner till våra kunder.

Boka ett eMöte

Networking Booster PRO by Pixpro

Vår beprövade process är framtagen för att förenkla för dig som nätverkar. Vi har tagit fram ett uppföljningssystem för att maximera investeringen av vår tid och pengar som vi lagt på nätverkande.

De som använder denna booster sparar tid och resurser, får ett större aktivt nätverk och har fler kvalificerade möten som ger fler affärer och nöjdare kunder m.m.

PRIS: 10.000 kr exkl. moms

Beställ Se inspelat webbinarie

Speaker Booster PRO by Pixpro

Vår beprövade process är framtagen för att förenkla för dig som föreläser. Vi har tagit fram ett uppföljningssystem för att maximera investeringen av vår tid och pengar som vi lagt på att föreläsa.

De som använder denna booster sparar tid och resurser, får ett större aktivt nätverk och har fler kvalificerade möten som ger fler affärer och nöjdare kunder m.m.

PRIS: 10.000 kr exkl. moms

Beställ Se inspelat webbinarie

Event Booster PRO by Pixpro

Vår beprövade process är framtagen för att förenkla för dig som gör events. Den hjälper dig med att bjuda in, ta emot anmälningar, bekräfta och påminna och följa upp. 

Event Booster PRO passar dig som gör events som föreläsningar, workshops, frukostföreläsningar, webbinarier, masterminds, utbildningar och kurser.

PRIS: 10.000 kr exkl. moms

Beställ

Vill du veta mer? Boka ett eMöte!

Boka in ett eMöte med oss där vi tillsammans kan ta reda på om våra Boosters är rätt för dig där vi även kan visa hur de fungerar och du kan ställa dina frågor.

Det här ingår

När du klickat på beställ och betalat för den booster du vill använda så ingår följande i vår leverans.

Leverans av din Booster

När du beställer Boosters från oss kommer vi att installera den i din Infusionsoft. Oavsett om du har Infusionsoft NEW eller Infusionsoft PRO är våra Boosters kompatibla. Vissa av våra Boosters kan användas med tilläggstjänster för extra boost.  

Vill du ha hjälp att anpassa Boostern kan vi hjälpa dig. Köp ett klippkort i samband med din beställning så kan vi boka in tid när vi gör det åt dig eller med dig. 

Dokumentation & Utbildning

Du får tillgång till dokumentation hur du använder din Booster och hur du anpassar den med din logga, färger, budskap, segmentering, m.m. Du får även instruktioner om hur du kan kopiera din Booster så att du kan återanvända den för ett annat syfte.

Licensen du beställer ger dig rättighet att använda hur många kopior du vill i din egen Infusionsoft.

Support

Du får access till vårt supportpaket: vår stängda Facebook-grupp och vår gruppfrågestund som vi erbjuder två gånger i veckan i 30 dagar.

Därefter kan du förlänga din supportaccess för 950 kr exkl. moms per månad. Då får du dessutom access till vår onlinekurs om Infusionsoft på svenska som regelbundet uppdateras.

Våra Boosters används med Infusionsoft

Våra boosters är utformade för att användas i Infusionsoft. Om du inte har Infusionsoft ännu kan du beställa Infusionsoft av oss som återförsäljare då vi är Infusionsoft Certified Partner i Sverige.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.